Kremasti med je med bez aditiva koji nastaje miješanjem u posebnoj mješalici. Prirodni med u obliku kreme koji svojim nježnim okusom, mazivost i pastozni oblik koji ne kaplje mogu impresionirati vas i vaše mališane.
Sukladno čl. 22 Zakona o PDV-u Izdavatelj računa nije obveznik plaćanja PDV-a.
PRIPREMA KREM MEDA Krema med priprema se kontroliranom kristalizacijom meda. Tekućem medu dodaje se mala količina fino kristaliziranog meda koji djeluje kao kristalizacijska jezgra i miješa se na nižoj temperaturi prema propisanom postupku. Tijekom postupka miješanja ništa se ne dodaje i ne uklanja iz meda. Sva svojstva meda ostala su ista kao i kod običnog meda.
Kremasti med omiljen je i kod odraslih i kod djece jer ima ugodan i nježan okus i ne kaplje.
OPIS PROIZVODA Med cvjetni
Neto količina 450 g
Zemlja podrijetla Hrvatska
Uvjeti čuvanja Čuvati na sobnoj temperaturi na tamnom mjestu
Dodatne informacije Svojstvo meda je kristalizacija.Zagrijavanjem do 40*C ponovno je tekući.Med se ispravno konzumira otopljen u napitku (do 45*C)ili podjezično
Kremasti med je med bez aditiva koji nastaje miješanjem u posebnoj mješalici. Prirodni med u obliku kreme koji svojim nježnim okusom, mazivost i pastozni oblik koji ne kaplje mogu impresionirati vas i vaše mališane.
Amorfin med je karakteristično crvenkast, blaga mirisa i okusa.
MED OD AMORFE je vrlo sličan bagremovom medu - često nazivan divlji bagrem. Med of amorfe vrlo je blagog miriska i okusa, a velika količina cvjetnog praha crvene boje amorfin med čini crvenkastim.
Medljikovac je med koji nije od nektara, već od medljike ili medne rose. Možda zvuči malo čudno, ali je istinito.
Ovaj med je vrlo taman, osebujnog mirisa i okusa; zbog bogatstva prisutnih minerala, posebice željeza odličan je za krvnu sliku.
Medljikovac med iz Baranje
100% hrvatski medni proizvod, prikupljen u našim selećih pčelinjaka u nacionalnom parku Kopački Rit. Osjetitete kvalitetu najboljih šuma u našem šumskom medu - Baranja i Dunav zaslužni su za iznimno osebujan miris i okus.
Kestenov med - taman je, a tamna boja varira mu ovisno o podneblju i godini, prepoznatljivog je mirisa i izrazito karakterističnog, pomalo gorkog okusa.
Od svih vrsta meda proizvedenih u Hrvatskoj, kestenov med najbogatiji je mineralima.
Kesten med iz istočne Slavonije
100% hrvatski medni proizvod, prikupljen u našim selećih pčelinjaka Dvoru na uni (Banija, mjesto Kosna).
Bagremov med naše pčele skupljaju na stacionarnom pčelinjaku u Klokočeviku.
BAGREM MED izrazito je svijetle žute boje, blaga ugodna mirisa i okusa, lagan i ukusan.
Med je, gotovo bezbojan ili nježno žute boje, blagog okusa i bez izraženog mirisa. Smatra se izvrsnim namazom na kruhu i neizostavnim zaslađivačem za čaj, kavu i voćne kolače. Ovaj med smiruje i blagotvorno djeluje na nesanicu, probleme tijekom menstruacije i na djecu koja ne jedu med.
Bagrem je dobro poznato medonosno stablo toplije klime. Početak cvatnje uglavnom ovisi o početku proljeća. Prvi cvjetovi mogu se otvoriti prvih dana svibnja, a njegovo cvjetanje može se odgoditi do lipnja. Paša na bagremu vrlo ovisi o vremenu, u idealnim vremenskim uvjetima može biti vrlo bogata.
Ovaj med naše pčele skupljaju na stacionarnom pčelinjaku u Kolkočeviku.
Bagremov med naše pčele skupljaju na stacionarnom pčelinjaku u Klokočeviku.
Bagremov med je nježno žute boje, blagog okusa i bez izraženog mirisa. Smatra se izvrsnim namazom na kruhu i neizostavnim zaslađivačem za čaj, kavu i voćne kolače. Sadrži veću količinu voćnog šećera i odličan je zaslađivač.
Bagremov med smiruje i blagotvorno djeluje na srčani mišić i cijeli probavni trakt. Zbog svojih osobina ubraja se u najcjenjenije vrste meda.
GLAVNE KARAKTERISTIKE BAGREMOVOG MEDA
Najslađi od svih vrsta meda
Vrlo sporo kristalizira i rijetko se stvrdnjava
Vrlo je tekućeg stanja, blagog okusa i svijetlo žute boje.