KURKUMA  U KREM MEDU 450GR, zlatni med
KURKUMA
KURKUMA  U KREM MEDU 450GR.
    KURKUMA  U KREM MEDU 450GR, zlatni med
    KURKUMA
    KURKUMA  U KREM MEDU 450GR.

Kurkuma je prije svega začin, koji se dominantno koristi u Aziji. Kurkuma ima u sebi sastojak kurkumin koji potencijalno ima velike terapeutske moći. Djeluje kao antioksidans, zatim antiinflamatorno i antikancerogeno.

KURKUMA I MED tzv. ZLATNI MED 

Kombinacija kurkume i meda uništava bakterije, koje su razlog nastanka bolesti, ali ne samo to. Kurkuma i med stimuliraju prirodni obrambeni mehanizam. Na taj način se jača imunitet i štiti nas od bolesti.

Što je prednost ovog prirodnog antibiotika?

Poznato je da antibiotici koji se prodaju u ljekarni, osim što liječe jednu bolest, mogu prouzročiti drugu. Na primjer, izliječe nas od bakterije, a prouzrokuju kandidu. Zatim sintetički antibiotici narušavaju normalnu crijevnu floru, mogu izazvati zatvor ili proljev. Kurkuma i med kao prirodni antibiotik, nemaju negativan efekt na crijevnu floru, naprotiv. Kurkuma i med poboljšavaju probavu i pomažu u uspostavljanju normalne crijevne flore.

Sukladno čl. 22 Zakona o PDV-u Izdavatelj računa nije obveznik plaćanja PDV-a.

PREPORUKE ZA KURKUMA MED

Preporučujemo prvi pojavi prvih simptomi prehlade konzumiranje kurkume i meda.

Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak na svijetu koji je učinkovitiji za smanjenje upala u tijelu od kurkume. S druge strane, med je korišten kao lijek u borbi protiv mnogih bolesti još od pradavnih vremena. 

Kombinacija kurkume i meda može pomoći u pojačavanju njihovih ljekovitih svojstava. Kada se konzumiraju zajedno, kurkumin se bolje apsorbira u tijelu zbog prisutnosti prirodnih šećera u medu. Ova kombinacija također može pomoći u smanjenju upale u tijelu, poboljšanju imuniteta, ublažavanju bolova i održavanju zdrave kože.

OPIS PROIZVODA
Sasojci                        CVJETNI MED 65% - 35% KURKUMA

Neto količina                450 g

Zemlja podrijetla        Hrvatska

Uvjeti čuvanja            Čuvati na sobnoj temperaturi na tamnom mjestu

Najbolje upotrijebiti do Otisnuto na ambalaži

Proizvođač                  OPG TOMISLAV OREČ,T SMIČIKLASA 58,35000 SL.BROD

9 drugi proizvodi u istoj kategoriji: