Za ublažavanje respiratornih problema, a posebno za kašalj, ističemo nekoliko naših proizvoda iz kategorije meda:

1. BAGREMOV MED I BOROVE IGLICE - najbolji naš proizvod liječenje kašlja

BOROVE IGLICE: sadrže aktivne sastojke koji potiču iskašljavanje te tako izbacivanje sekreta iz dišnih puteva čime pospješuju liječenje kašlja, upale grla i bronhitisa. Bagrem je jedna od najpopularnijih sorti meda. Lagani i bistri med, delikatan cvjetni okus. Bogati izvor protuupalnih svojstava, najprikladniji je za liječenje respiratornih problema.

2. BRONHO MED

Proizvod na bazi cvjetnog meda (89%) zvjezdastog anisa (10%) i propolisa (1%), prvenstveno kao lijek za kašalj i bronhitis, a uspješno olakšava disanje.

3. Bagremov med 

Bagrem je jedna od najpopularnijih sorti meda. Lagani i bistri med, delikatan cvjetni okus. Visoka koncentracija fruktoze pomaže bagremovom medu da zadrži tekuće stanje dulje vrijeme. Njegov nizak sadržaj saharoze čini ga vrlo popularnim među dijabetičarima, a budući da je bogat izvor protuupalnih svojstava, najprikladniji je za liječenje respiratornih problema.

4. Med od lipe

Blagog okusa, ublažava stanje kod respiratornih upala, a posebno kod kašlja i bronhitisa. Podiže energiju, potiče znojenje, metabolizam i rad srca, no zbog toga ga osobe sa srčanim problemima trebaju izbjegavati.

PREPORUKE konzumacije meda za osobe sklone oboljenjima poput bronhitisa ili upala grla

Popis potkategorija u Kašalj i med - preporuke i savjeti: