Matična mliječ je moćna. Sadrži razne aminokiseline, hranjive tvari, vitamine, minerale, enzime i mnoge druge stvari zbog kojih je naše tijelo zdravo i u formi. Svakodnevno konzumiranje će spriječiti razne bolesti, ali i povećati ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu.

Više pročitajte u proizvodima u nastavku.

Ponudu i cijene proizvoda pogledajte u nastavku:

Aktivni filteri

MATIČNA MLIJEČ 10 / 35 g

Cijena 120,00 kn
Dostupno: 28 na skladištu

Matičnu mliječ proizvode mlade pčele radilice u dobi od 5 do 12 dana. Osnovna je hrana za uzgoj pčelinjeg legla i matice u kojoj matična mliječ uživa čitav svoj život. Težina ličinke matice, koja prima matičnu mliječ, u prvih nekoliko dana povećava se za oko 2000 puta, što dokazuje da ima izniman anabolički učinak. Sadrži sve važne makro i mikro hranjive sastojke, kojih prečesto nedostaje pri velikim opterećenjima na ljudskom tijelu. Njihov nedostatak dovodi do pretreniranosti, bolesti, malaksalosti, iscrpljenosti i razdražljivosti.

MATIČNA MLIJEČ - ELIKSIR DUGOVJEČNOSTI

Ima sljedeće učinke na ljudsko tijelo: poboljšava opću dobrobit, poboljšava rad mozga, povećava apetit, okrepljuje i kontrolira rad žlijezda, ublažava starosne probleme i bolesti. Empirijski je dokazano da matična mliječ svojim prirodno bogatim sastavom jača, obnavlja, stimulira, detoksicira i poboljšava međustanični metabolizam (vrlo bogat pantotenskom kiselinom), ublažava živčanu iritaciju i iscrpljenost, pomaže kod kroničnog umora, jača srčani mišić, širi koronarne arterije. , regulira krvni tlak i poboljšava rad središnjeg živčanog sustava. Također je vrlo korisno tijekom trudnoće jer regulira biokemijske komponente odgovorne za kontrakcije maternice.

Prepoznatljiv je po blijedožutoj boji i karakterističnom mirisu, konzistencija je gusto tekuća, slična gelu, a okus je kiselkast i blago pekuć.

Sastav matične mliječi:

Sadrži osam esencijalnih aminokiselina (valin, leucin, izoleucin, treonin, metionin, fenilanin, triptofan, lizin). To su esencijalne aminokiseline koje naše tijelo ne može proizvesti samo, pa ih treba unositi s hranom. Ugljikohidrati su u matičnoj mliječi u obliku šećera glukoze, riboze, fruktoze, maltoze i gentibioze, koji na naše tijelo djeluju prvenstveno energetski.

Masti u matičnoj mliječi prisutne su u obliku nezasićenih masnih kiselina omega 4 i 6. Tijekom tjelesne aktivnosti masne kiseline izuzetno su važne za nesmetan rad stanica, oslobađanje određenih hormona i apsorpciju vitamina A, D, E, K.

Vitamini i minerali u matičnoj mliječi izuzetno su važni u našem tijelu u metabolizmu, otpornosti i jačanju našeg imunološkog sustava. Sadrži vitamine C, D, B1, B2, B5, B6, E i druge, minerale (Ca, Cu, Fe, P, K, Si, S), baktericidne i antiseptičke tvari (10-hidroksi-trans-decenska kiselina), hormonalne tvari i druge neistražene tvari koje su vjerojatno zaslužne za iznimna svojstva matične mliječi.

Ivor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima

PROIZVOD NA BAZI MATIČNE MLIJEČI U KREM MEDU NETO 200 G
-20,00 kn
  • Popust
  • -20,00 kn

PROIZVOD NA BAZI MATIČNE MLIJEČI U KREM MEDU NETO 200 G

Standardna cijena 80,00 kn Cijena 60,00 kn
Dostupno: 48 na skladištu

Za matičnu mliječ kažu da je najsavršenija namirnica na svijetu jer hrani, liječi i revitalizira tijelo.

MATIČNA MLIJEČ - ELIKSIR DUGOVJEČNOSTI

Matična mliječ sadrži bjelančevine, vitamine (A, B, posebno visoku koncentraciju B5 i B6, C,D i E), minerale, enzime, aminokiseline (8 nezamjenjivih), te nezasićene masne kiseline 10-HDA koje postoje samo u matičnoj mliječi i nije je moguće umjetno proizvesti, a potiče rad imunološkog sustava. Također sadrži kolagen koji koži daje svježinu , te na taj način usporava starost, daje snagu te psihofizičku vitalnost. Potiče cirkulaciju, osobito u mozgu, rukama i nogama, a s tim i pamćenje ,a djeluje i kao blagi afrodizijak.

CIJELOGODIŠNJA KURA 100G MATIČNE MLIJEĆI
-500,00 kn
  • Popust
  • -500,00 kn

CIJELOGODIŠNJA KURA 100g MATIČNE MLIJEČI

Standardna cijena 1.500,00 kn Cijena 1.000,00 kn
Dostupno: 5 na skladištu

CIJELOGODIŠNJA KURA MATIČNE MLIJEČI

Matičnu mliječ proizvode mlade pčele radilice u dobi od 5 do 12 dana. Osnovna je hrana za uzgoj pčelinjeg legla i matice u kojoj matična mliječ uživa čitav svoj život. Težina ličinke matice, koja prima matičnu mliječ, u prvih nekoliko dana povećava se za oko 2000 puta, što dokazuje da ima izniman anabolički učinak. Sadrži sve važne makro i mikro hranjive sastojke, kojih prečesto nedostaje pri velikim opterećenjima na ljudskom tijelu. Njihov nedostatak dovodi do pretreniranosti, bolesti, malaksalosti, iscrpljenosti i razdražljivosti.

Ima sljedeće učinke na ljudsko tijelo: poboljšava opću dobrobit, poboljšava rad mozga, povećava apetit, okrepljuje i kontrolira rad žlijezda, ublažava starosne probleme i bolesti. Empirijski je dokazano da matična mliječ svojim prirodno bogatim sastavom jača, obnavlja, stimulira, detoksicira i poboljšava međustanični metabolizam (vrlo bogat pantotenskom kiselinom), ublažava živčanu iritaciju i iscrpljenost, pomaže kod kroničnog umora, jača srčani mišić, širi koronarne arterije. , regulira krvni tlak i poboljšava rad središnjeg živčanog sustava. Također je vrlo korisno tijekom trudnoće jer regulira biokemijske komponente odgovorne za kontrakcije maternice.

Prepoznatljiv je po blijedožutoj boji i karakterističnom mirisu, konzistencija je gusto tekuća, slična gelu, a okus je kiselkast i blago pekuć.

Sastav

Sadrži osam esencijalnih aminokiselina (valin, leucin, izoleucin, treonin, metionin, fenilanin, triptofan, lizin). To su esencijalne aminokiseline koje naše tijelo ne može proizvesti samo, pa ih treba unositi s hranom. Ugljikohidrati su u matičnoj mliječi u obliku šećera glukoze, riboze, fruktoze, maltoze i gentibioze, koji na naše tijelo djeluju prvenstveno energetski.

Masti u matičnoj mliječi prisutne su u obliku nezasićenih masnih kiselina omega 4 i 6. Tijekom tjelesne aktivnosti masne kiseline izuzetno su važne za nesmetan rad stanica, oslobađanje određenih hormona i apsorpciju vitamina A, D, E, K.

Vitamini i minerali u matičnoj mliječi izuzetno su važni u našem tijelu u metabolizmu, otpornosti i jačanju našeg imunološkog sustava. Sadrži vitamine C, D, B1, B2, B5, B6, E i druge, minerale (Ca, Cu, Fe, P, K, Si, S), baktericidne i antiseptičke tvari (10-hidroksi-trans-decenska kiselina), hormonalne tvari i druge neistražene tvari koje su vjerojatno zaslužne za iznimna svojstva matične mliječi.

 zvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima