Matična mliječ je moćna. Sadrži razne aminokiseline, hranjive tvari, vitamine, minerale, enzime i mnoge druge stvari zbog kojih je naše tijelo zdravo i u formi. Svakodnevno konzumiranje će spriječiti razne bolesti, ali i povećati ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu.

Više pročitajte u proizvodima u nastavku.

Ponudu i cijene proizvoda pogledajte u nastavku:

Aktivni filteri

MATIČNA MLIJEČ 10 / 35 g

Cijena 17,00 € 128.09 HRK
Dostupno: 12 na skladištu
ČISTA MATIČNA MLJEČ 10G-35G
Matična mliječ u košnici služi kao hrana matici, a čovjek je koristi kao najbolje prirodno sredstvo za jačanje imuniteta i protiv stresa.
Čista matična mliječ preporučuje se dijabetičarima, teškim bolesnicima koji ne mogu uzimati med, te za liječenje neplodnosti.
Preporučeni dnevni unos odrasle osobe  je 1g,a djece 0.5 grama kroz mjesec dana pa se pravi pauza od mjesec dana.Najbolje ga je uzimati ujutro, na prazan želudac, ispod jezika, SPECIJALNOM plastičnom žličicom koju šaljemo uz svaki proizvod jedna žličica je 0.5grama.
U liječenju neplodnosti oba partnera trebaju ga uzimati dva do tri puta dnevno po jedan gram.

PROIZVOD NA BAZI MATIČNE...
-3,00 €
  • Popust
  • -3,00 €

PROIZVOD NA BAZI MATIČNE MLIJEČI U KREM MEDU NETO 250 G

Standardna cijena 10,00 € 75.35 HRK Cijena 7,00 € 52.74 HRK
Dostupno: 50 na skladištu

Za matičnu mliječ kažu da je najsavršenija namirnica na svijetu jer hrani, liječi i revitalizira tijelo.

MATIČNA MLIJEČ - ELIKSIR DUGOVJEČNOSTI

Matična mliječ sadrži bjelančevine, vitamine (A, B, posebno visoku koncentraciju B5 i B6, C,D i E), minerale, enzime, aminokiseline (8 nezamjenjivih), te nezasićene masne kiseline 10-HDA koje postoje samo u matičnoj mliječi i nije je moguće umjetno proizvesti, a potiče rad imunološkog sustava. Također sadrži kolagen koji koži daje svježinu , te na taj način usporava starost, daje snagu te psihofizičku vitalnost. Potiče cirkulaciju, osobito u mozgu, rukama i nogama, a s tim i pamćenje ,a djeluje i kao blagi afrodizijak.

CIJELOGODIŠNJA KURA 100G MATIČNE MLIJEĆI
-65,00 €
  • Popust
  • -65,00 €

CIJELOGODIŠNJA KURA 100g MATIČNE MLIJEČI

Standardna cijena 200,00 € 1506.9 HRK Cijena 135,00 € 1017.16 HRK
Dostupno: 4 na skladištu

CIJELOGODIŠNJA KURA MATIČNE MLIJEČI

Matičnu mliječ proizvode mlade pčele radilice u dobi od 5 do 12 dana. Osnovna je hrana za uzgoj pčelinjeg legla i matice u kojoj matična mliječ uživa čitav svoj život. Težina ličinke matice, koja prima matičnu mliječ, u prvih nekoliko dana povećava se za oko 2000 puta, što dokazuje da ima izniman anabolički učinak. Sadrži sve važne makro i mikro hranjive sastojke, kojih prečesto nedostaje pri velikim opterećenjima na ljudskom tijelu. Njihov nedostatak dovodi do pretreniranosti, bolesti, malaksalosti, iscrpljenosti i razdražljivosti.

Ima sljedeće učinke na ljudsko tijelo: poboljšava opću dobrobit, poboljšava rad mozga, povećava apetit, okrepljuje i kontrolira rad žlijezda, ublažava starosne probleme i bolesti. Empirijski je dokazano da matična mliječ svojim prirodno bogatim sastavom jača, obnavlja, stimulira, detoksicira i poboljšava međustanični metabolizam (vrlo bogat pantotenskom kiselinom), ublažava živčanu iritaciju i iscrpljenost, pomaže kod kroničnog umora, jača srčani mišić, širi koronarne arterije. , regulira krvni tlak i poboljšava rad središnjeg živčanog sustava. Također je vrlo korisno tijekom trudnoće jer regulira biokemijske komponente odgovorne za kontrakcije maternice.

Prepoznatljiv je po blijedožutoj boji i karakterističnom mirisu, konzistencija je gusto tekuća, slična gelu, a okus je kiselkast i blago pekuć.

Sastav

Sadrži osam esencijalnih aminokiselina (valin, leucin, izoleucin, treonin, metionin, fenilanin, triptofan, lizin). To su esencijalne aminokiseline koje naše tijelo ne može proizvesti samo, pa ih treba unositi s hranom. Ugljikohidrati su u matičnoj mliječi u obliku šećera glukoze, riboze, fruktoze, maltoze i gentibioze, koji na naše tijelo djeluju prvenstveno energetski.

Masti u matičnoj mliječi prisutne su u obliku nezasićenih masnih kiselina omega 4 i 6. Tijekom tjelesne aktivnosti masne kiseline izuzetno su važne za nesmetan rad stanica, oslobađanje određenih hormona i apsorpciju vitamina A, D, E, K.

Vitamini i minerali u matičnoj mliječi izuzetno su važni u našem tijelu u metabolizmu, otpornosti i jačanju našeg imunološkog sustava. Sadrži vitamine C, D, B1, B2, B5, B6, E i druge, minerale (Ca, Cu, Fe, P, K, Si, S), baktericidne i antiseptičke tvari (10-hidroksi-trans-decenska kiselina), hormonalne tvari i druge neistražene tvari koje su vjerojatno zaslužne za iznimna svojstva matične mliječi.

 zvor: Dr.Peter Kapšt-Apiterapija -Liječenje pčelinjim proizvodima